1. SZILVALEKVÁR 720 ml-es üveg
(kelt tésztákba, húsokba aszalt szilva helyett)
2. SÁRGABARACK LEKVÁR 720 ml-es üveg
(pektin nélkül, főzéssel sűrítve, kevés cukorral)
3. SÁRGABARACK LEKVÁR 375ml-es üveg
(pektinnel sűrítve, édesre készítve)
4. MEGGYLEKVÁR 375ml-es
(ízes tészta,néger kocka)
5. BIRSALMA LEKVÁR PIROS 375ml-es üveg
(palacsinta, camembert, trapista)
6. BIRSALMA LEKVÁR SÁRGA 375ml-es üveg
(palacsinta,camembert, trapista )
7. BIRSALMA LEKVÁR NATÚR 375ml-es üveg
(otthon használt édesítővel bekavarva vagy csak úgy magában)
8. ALMALEKVÁR 375ml-es üveg
(almás pite, palacsinta)
9. BIRSALMA SAJT 25-30dkg KRÉMESEBB
(nassolni)
10. BIRSALMA SAJT 25-30dkg KEMÉNYEBB
(húsba töltve isteni, vaddisznó pörköltbe, házi szaloncukor készítésre)
11. BIRSALMA SAJT DIÓS 25-30dkg
(mid a négyre jó)
12. SZILVABEFŐTT 720ml-es üveg
13. VEGYES BEFŐTT 720ml-es üveg
(körte, szilva, alma)
14. BIRSALMA BEFŐTT 720ml-es üveg
15. BIRSALMA BEFŐTT NATÚR 720ml-es üveg
16. CÉKLA-BIRSALMA LEKVÁR 375ml-es üveg
(sült húsok mellé)
17. SZILVA SZÖRP 720ml-es üveg
(párolt káposzta ízesítésére)
18. BODZA SZÖRP 370ml-es üveg
(meglocsolom vele a piskótát, mascarpone, vagy kókusz krémet, kikeverem
citrommal, porcukorral, rákenem a meglocsolt piskótára és a nyárba utazom)
19. DARABOLT PARADICSOM 720ml-es üveg
(pörkölt ,bolognai, milánói alapnak)
20. ALMAKOMPÓT 720ml-es üveg